WordPress website laten maken

Het CMS-systeem WordPress geeft je website een krachtige basis welke iedere dag weer verder verbeterd wordt.

De voordelen van WordPress

Wanneer je het team van Web & App Easy inschakeld.

Eenvoudig beheer

WordPress is het meet krachtige, populairste CMS systeem ter wereld, gebruikt door 31% van alle websites, iedereen kan hier mee overweg.

Unieke vormgeving

Een unieke look en feel integreren in de website zodat deze aansluit bij jouw huisstijl en wensen. Laat dat maar aan ons over.

SEO-geoptimaliseerd

Standaard voorzien wij iedere website van zoekmachine optimalisatie om snel gevonden te kunnen worden bij bv. Google.

Responsive design

Tegenwoordig zoekt en surft ongeveer 60 van de website bezoekers via mobiele telefoon. Wij zorgen dat je website hiervoor is bestemd!

WordPress maatwerk specialisten

Bij Web & App Easy zijn we gespecialiseerd in WordPress. Van een website voor de bakker of wijnbar op de hoek tot een compleet touchscreen (web)applicatie en SAAS-kassasysteem, wij halen het beste in WordPress naar boven.

Eindeloze mogelijkheden

Wanneer je de professionals van Web & App Easy inschakeld weet je zeker dat niets te gek is om te laten ontwikkelen.

Uitermate flexibel

Wij denken graag met je mee om samen je doelen te bespreken, naar een eerste lancering maar ook voor het doorontwikkelen van jouw site of (mobiele) applicatie.

Eenvoudig beheer, easy!

Door gebruik te maken van ’s wereld meest gebruikte CMS-systeem weet je zeker dat iedereen weet hoe het werkt. Daarnaast schrijven wij zelf onze handleidingen.

WordPress plug-ins

Maatwerk uitbreidingen voor jouw WordPress website met een plug-in van Web & App Easy.

Wat is een plug-in?

Een plug-in is een op zichzelf staand programma die niet zonder een host-applicatie kan draaien. Plug-ins kunnen gezien worden als kleine uitbreidingen voor een website/applicatie waardoor deze extra functionaliteiten krijgt.

Waarom laat je een plug-in ontwikkelen?

Of het nu gaat om een kleine of iets grotere uitbreiding in je website, het laten ontwikkelen van een plugin is een prettige oplossing waarmee je niet afhankelijk bent van het thema welke je op je WordPress website gebruikt. Hiermee zorg je ervoor dat, ook wanneer je van thema veranderd, je de functionaliteiten kunt blijven gebruiken.

Wat laat je maken?

Als integratie in onze horeca-software hebben we plug-in ontwikkeld voor het koppelen van label-printers. Deze functionaliteit word enkel toegevoegd aan de software wanneer de plug-in is geactiveerd. Waneer je geen label-printer in gebruik hebt word de codering dus niet ingeladen, wat onze software sneller houd!

Search Engine Optimalisation (SEO)

Optimalisatie volgens de standaard SEO regels.

Search Engine Optimalisation (SEO)

Standaard optimaliseren wij jouw nieuwe website volgende de industrie- en Web & App Easy standaarden. Zo ben je  er zeker van dat je  website goed gevonden zal worden in zoekmachines, de code is geoptimaliseerd en ook dat deze supersnel is in gebruik.

Search Engine Advertising (SEA)

In tegenstelling tot SEO wat zorg voor organisch verkeer kunnen we ook SEA toepassing, wat staat voor Search Engine Advertising.

Waarom SEO?

Jij wilt natuurlijk het beste uit je nieuwe website halen. De doelen kunnen per website verschillen maar vaak draait het om conversie en bij webshops hebben we het over return of investment.

Wij kunnen je adviseren en helpen om je website goed in te richten voor zoekmachines zoals Google. Dit zorgt ervoor dat je organisch gevonden gaat worden.

Waarom SEA?

Wil je nog meer uit je website halen door advertenties? Dit is zeker mogelijk, we kunnen hierin bijvoorbeeld voor je gaan adverteren via sociale media als Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook via Google Ads zelf. Zet onze specialisten maar aan het werk!

Webhosting en domeinnaam

Alles om jouw online business tot een succes te maken.

Onze staging omgeving in 2021

Domeinnaam registeren of verhuizen?

Voordat je bijvoorbeeld aan de slag gaat met je website, leg je je domeinnaam vast. Kies een domeinnaam die blijft ‘hangen’ of ‘lekker bekt’. Ook niet onbelangrijk: de extensie. Kies voor .nl, omdat jij gevonden wilt worden in Nederland. Helaas zijn er al heel wat .nl domeinnamen bezet. Een andere extensie zoals .photography voor jouw fotozaak of .website is misschien ook leuk.

Performance webhosting

Hosting via Web & App Easy betekend dedicated-CPJE AMD Epyc servers. En mocht je dat niets zeggen? geen probleem! 

Wij zorgen ervoor dat je website, webshop of applicatie razendsnel reageert door gebruik te maken van onze High-Performance VPS-servers. 

Bied jouw applicatie de ideale balans tussen prestatie en betrouwbaarheid met PerformanceVPS. De dedicated vCPU’s, distributed NVMe-opslag met 3 replica’s en 2,5 Gbps-bandbreedte zijn dé oplossing voor je projecten die vragen om meer performance.

F.A.Q.

Wat bedoel je nou?

Waarom gebruiken jullie WordPress?

Wij gebruiken WordPress omdat het simpelweg het beste, snelste en meest eenvoudige CMS-systeem ter wereld is en er daarom ook altijd developers voor te vinden zijn. Zo ben jij verzekerd van continuiteit.

Kunnen jullie de webhosting en domeinnaam registratie regelen?

Jazeker! wij nemen alles voor je uit handen. Wij hebben meerdere servers op diverse locaties in Nederland draaien, op groene stroom, en registeren meer dan 250 verschillende domeinnaam extensies, vraag naar de mogelijkheden.

Heb je een vraag?

Web & App Easy is een full-service webbureau gespecialiseerd in WordPress en maatwerk systemen.
Heb je een vraag of wil je graag eens bij ons langskomen? plan een afspraak!

Web & App Easy B.V.

© 2022 Web & App Easy

Diensten

Websites
Applicaties
Microsoft 365
CRM Systemen
Marketing & SEO

Handige links

App CMS
AnyDesk support
Project-tool
Contact
Privacyverklaring

×

Hallo!

Kies een medewerker om mee te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail via mail@webandappeasy.com

× Hoe kan ik je helpen?