PWA webapplicatie laten maken

De (web)applicaties van Web & App Easy worden ontwikkeld met behulp van het meest gebruikte contentmanagementsysteem: WordPress. Alles is volledig responsive voor al je apparaten en wij zorgen ook voor een professionele uitstraling om indruk te maken op je bezoekers.

Wat is een webapplicatie

Een PWA is een app die geen installatie nodig heeft maar draait op een webbrowser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari of Firefox. Door een snelkoppeling te maken is de app in feite al geïnstalleerd. De mogelijkheden van PWA groeien snel en daardoor wordt de keuze voor een PWA ook steeds interessanter. 

Eenvoudig beheer

WordPress is het meet krachtige, populairste CMS systeem ter wereld, gebruikt door 31% van alle websites, iedereen kan hier mee overweg.

Unieke vormgeving

Eeen unieke look en feel integreren in de PWA zodat deze aansluit bij jouw huisstijl en wensen. Laat dat maar aan ons over.

Vereenvoudig processen

Een PWA is uitermate geschikt om bedrijfsprocessen te vereenvoudig, versnellen of te digitaliseren. Wat gaan we voor jou optimaliseren?

Responsive design

Tegenwoordig zoekt en surft ongeveer 60 van de website bezoekers via mobiele telefoon. Wij zorgen dat je applicatie hiervoor is bestemd!

Een duidelijk proces

Bij de start van het ontwikkelen heb je eerst een gesprek om de eisen en wensen te bespreken. Met onze jarenlange ervaring zijn de mogelijkheden eindeloos. In dit gesprek worden ook enkele voorbeelden getoond waardoor je een idee krijgt hoe wij te werk gaan en wat het eindresultaat is.

Wij bieden bij de ontwikkeling  van elk project een unieke live meekijk ervaring. Je krijgt een unieke link toegewezen waarmee je de ontwikkelingen van je project kunt bekijken en testen voordat het online gaat. Op deze manier kunnen eventuele aanpassingen makkelijk gemaakt worden en is het eindproduct volledig naar wens van onze klanten. Door het achterliggende CMS-systeem (WordPress) is het een eenvoudige en interactieve manier van werken samengevoegd met eindeloze opties.

Het development proces

Ieder project heeft zijn eigen manier van development en er wordt dan ook gebruik gemaakt van verschillende manieren van het proces om van concept tot oplevering te komen. Ik geef je graag een beeld van de stappen die we samen doorlopen.

Concept

Elke website of applicatie begint met een idee. Vanuit het idee kan een concept worden opgemaakt en getoetst.

Functionele eisen

We omschrijven samen de functionele eisen van de applicatie en werken deze uit in een functioneel ontwerp. Vaak wordt de MoSCoW-methode hierin toegepast.

Grafisch ontwerp

Na het samenstellen van de functionele en technische eisen kunnen we de ontwerpen op gaan maken zodat je ziet hoe de website of applicatie eruit komt te zien.

Toekomstige wensen

Zijn er vanuit de MoSCoW-methode toekomstige wensen naar voren gekomen? Wij maken ruimte vrij op onze eigen staging-omgeving.

Development

Vanuit de goedgekeurde ontwerpen kan het development team aan de slag met jouw website of applicatie. Je kunt de ontwikkelingen live volgen door een unieke meekijk link.

Testen en livegang

Na het ontwikkelen testen we samen het ontwikkelde product waarna, als de testresultaten succesvol zijn, we overgaan tot publicatie. Een mooi moment dus.

Doorontwikkeling en onderhoud

Er zijn altijd punten die verbeterd kunnen worden of aangepast dienen te worden doordat de wereld om ons heen veranderd. Daarom is het onderhouden en doorontwikkelen van het product zo belangrijk. We gebruiken hiervoor de Agile-methodiek; plan, design, ontwikkelen, testen, review en lanceren!

F.A.Q.

Wat bedoel je nou?

Waarom gebruiken jullie WordPress?

Wij gebruiken WordPress omdat het simpelweg het beste, snelste en meest eenvoudige CMS-systeem ter wereld is en er daarom ook altijd developers voor te vinden zijn. Zo ben jij verzekerd van continuiteit.

Op welke apparaten kan ik de webapplicatie gebruiken?

Op bijna alle apparaten! Het grote voordeel van Progressive Web Applicaties is dat je deze op ieder apparaat kunt gebruiken, zonder dat je de applicatie hoeft te installeren.

Development technologie

Voor het ontwikkelen van (web)applicaties maken wij gebruik van industrie-standaarden, coderen wij altijd in het Engels en maken wij gebruik van de meest moderne versies van onderstaalde programmeertalen.

×

Hallo!

Kies een medewerker om mee te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail via mail@webandappeasy.com

× Hoe kan ik je helpen?